• overhead deur afbeelding

Overheaddeuren

De voordelen van een overheaddeur

Overheaddeuren zijn industriële schuifdeuren die verticaal openen. Dit soort deuren zijn eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn ze erg functioneel. Doordat de deuren naar boven openen in plaats van opzij, blijft de gehele werkruimte beschikbaar.

Overheaddeuren worden vaak toegepast in loodsen en bedrijfshallen. Dit omdat er vaak groot materiaal door de deuren heen moet en de deuren tot een grootte van 12 meter breed gemaakt kunnen worden.

Het grote voordeel van overheaddeuren is dat ze de ruimte hermetisch afsluiten. Dit houdt in dat de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad constant kunnen worden gehouden. Om deze reden worden overheaddeuren vaak toegepast als isoleercellen. Daarnaast zijn ze ook geluidsdicht en brandwerend. Doordat de deuren dik zijn, zijn ze daarnaast ook nog eens inbraakbeveiligd.

Prijs overheaddeuren

Hoeveel een overheaddeur uiteindelijk kost is van een aantal zaken afhankelijk. Aangezien een overheaddeur op maat gemaakt wordt, kunt u de deur zo krijgen als u wilt.

Wanneer u een overheaddeur gebruikt als isoleercel wilt u waarschijnlijk niet dat er licht door de deuren valt. Als u de overheaddeuren gebruikt als ingang van de loods van buiten, kunt u kiezen voor deuren met veel ramen zodat u de ruimte erachter als showroom kunt gebruiken.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Contact gegevens