• Snelroldeur afbeelding

Snelroldeuren

De voordelen van snelroldeuren

Snelroldeuren zijn deuren die sneller open en dicht gaan dan welke andere deur dan ook. De deuren openen en sluiten met zo´n twee meter per seconde.

Dit is vooral erg nuttig in situaties waar er weinig tot geen contact tussen verschillende ruimtes mag zijn. De redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld hygiëne, temperatuur, wind of lawaai zijn.

Doordat snelroldeuren snel open en dicht gaan zijn ze erg geschikt voor klimaatbeheersing. Snelroldeuren, ook wel snelloopdeuren genoemd, besparen tijd en geld door de hoge snelheid van het openen en sluiten. Er gaat op deze manier namelijk weinig energie verloren.

De snelroldeuren hebben een lange levensduur en zijn ze erg veilig in het gebruik. Als u nog geen snelroldeur heeft in uw bedrijf is het dus zeker de moeite waard om er één aan te schaffen.

Op maat gemaakte snelroldeuren kopen

Voordat u een snelroldeur koopt, komen wij van Rimont kijken om de situatie in te schatten. Er wordt dan gekeken naar de omgeving, de afmetingen van de deuropening en de toepassing van de deur. Vervolgens wordt het soort materiaal gekozen en wordt de deur voor u op maat gemaakt. U hoeft dus geen expert te zijn om een goede passende snelroldeur aan te kopen.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Contact gegevens