• Sectionaaldeuren afbeelding

Sectionaaldeuren

Het voordeel van sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren hebben een groot voordeel ten opzichte van traditionele kanteldeuren. Een kanteldeur bestaat namelijk uit één geheel en verliest daardoor altijd veel ruimte bij het openen. Sectionaaldeuren kennen dit euvel niet aangezien dit type deur in delen (secties) opent. Hierdoor kunt u alle ruimte tot zelfs vlak voor de deur benutten.

Sectionaaldeuren zijn er in verschillende varianten leverbaar. U kunt kiezen voor een stalen of houten uitvoeren. Daarnaast zijn er ook sectionaaldeuren te leveren die zijwaartse open. Zoals u ziet heeft dit type deur vele voordelen.

Contact gegevens

Stalen sectionaaldeuren

De stalen sectionaaldeur wordt vervaardigd van vuurverzinkt staal en is een robuuste deur die tegen een stootje kan. De deur is leverbaar in maar liefst 6 verschillende designs, 4 profileringen, 2 isolatiewaarden (iso-20 en iso-45) en nagenoeg alle RAL-kleur combinaties.De deuren zijn altijd dubbelwandig geïsoleerd en voorzien van rubber afdichtingsprofielen rondom.

Onze stalen sectionaaldeuren zijn van hoge kwaliteit en alle onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt. Deze afwerking voorkomt roestvorming, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw deur. Een bijpassende zijdeur of een geïntegreerde loopdeur (allen iso-45) is optioneel. Verder zijn er nog diverse accessoires mogelijk. Kortom, een stalen sectionaaldeur biedt u jarenlang plezier.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Houten sectionaaldeuren

Houten sectionaaldeuren zijn de ideale combinatie van een deur met een nostalgische houten uitstraling en het gebruikersgemak van een de sectionaal technologie. Onze massief houten deuren worden vervaardigd uit Afrikaans Okoumé of Noord-Europees vuren. Beide houtsoorten hebben zo hun eigen uitstraling en kleur. Van lichte houtskleur tot donkere roodbruine tint voor de Afrikaanse variant.

Ondanks dat onze deuren van hout worden vervaardigd kunt u gerust op zijn dat al het hout alleen uit aangeplante bossen wordt gewonnen.

Houten sectionaaldeuren kennen vele mogelijkheden, modellen en opties. Van bijpassende zijdeur tot eigen ontwerp (voor het Berlijn model). Op onze houten deuren geven wij bovendien 5 jaar garantie. Neemt u voor meer informatie daarom gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Zijwaartse sectionaaldeuren

Hoewel een normale sectionaaldeur op zich al een "slimme" deur is gaat de zijwaartse variant nog net een stapje verder. Aangezien deze deur zijwaarts wordt geopend kan in plaat van omhoog kan er eenvoudig toegang worden verschaft door de deur maar een klein beetje te openen. Een geïntegreerde deur is hierdoor ook overbodig.

De zijwaartse sectionaaldeur kan naar keuze rechts- of linksschuivend worden uitgevoerd. Zo kan de deur in elke bouwkundige situatie worden gebruikt. Voor de deur zijn diverse profielen en designs beschikbaar die eveneens in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar zijn.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.