• Snelloopdeur afbeelding

Snelloopdeuren

Het voordeel van een snelloopdeur

Snelroldeuren zijn de ideale toegangsoplossing voor ruimtes die vele malen per dag betreden worden en waarbij het lastig is om dit via een traditionele deur te doen. Snelroldeuren gaan, zoals de naam zegt, razend snel open en weer dicht zonder dat u daar omkijken naar heeft. De deuren kunnen zowel handmatig of automatisch worden bedient. Dat is wel zo handig wanneer u zichzelf met volle handen toegang wilt verschaffen.

Snelroldeuren zijn ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld koelcellen, opslagruimte en loodsen. Tevens kan dit type deur uitstekend worden ingezet wanneer temperatuurbeheersing van de af te sluiten ruimte van belang is. Door het gebruik van de snelroldeur voorkomt u tocht in de af te sluiten ruimte.

In de meeste gevallen zullen de deuren verticaal openen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een horizontaal openende deur te plaatsen. De deuren hebben vele toepassingen en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Hoge open- en sluitsnelheid
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Energiebesparing
  • Crash beveiliging

Snelloopdeuren prijzen

Onze deuren zijn in vele varianten verkrijgbaar. Rimont levert snelroldeuren van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. De daadwerkelijke prijs van uw deur is echter afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte van de deur, het type en het systeem bepalen voor het grootste gedeelte de prijs van uw deur.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de deskundigheid in huis om u goed te kunnen adviseren bij de aanschaf en plaatsing van uw deur. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste toegangsoplossing voor uw specifieke situatie. Wanneer u voor ons kiest, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en een betaalbare prijs.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een flexibele en veilige toegangsoplossing die ook nog eens energiebesparend is en lage onderhoudskosten heeft, dan is een snelroldeur wellicht iets voor u. Aangezien een snelloopdeur altijd maatwerk is adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Contact gegevens